Sayfalar

19 Ocak 2012 Perşembe

Arnavut Ciğeri


Sakatat grubuna girenlerden tek yiyebileceğim sanırım ciğerdir. Bazıları beyin, işkembe gibi sakatat ürünlerini çok severken ben yanından bile geçemem yani düşüncesi bile beni kötü yaptı şimdi. Ama neyse ciğeri gerçekten çok severim bir de yanında patates kızartması varsa...

  • Bir miktar mısır ununa tuz ekleyip karıştırın ve ciğerleri bu karışıma ekleyin. Bir kevgir yardımıyla fazla unu silkeledikten sonra kızgın yağda sadece 2 dakika kızartın. Yalnız bu süreyi geçmemeye dikkat edin ki ciğerleriniz sertleşmesin.

  • Ciğerlerinizi, yanında mutlaka küp doğranmış patatesleri kızartarak ve soğan-sumak ve maydanoz karışımı hazırlayarak servis yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder